Σχεδιασμός και Ανάπτυξη

Φιλοξενία και Υποστήριξη

Marketing και Μηχανές Αναζήτησης

E-business Λύσεις & Intranets

Σχεδιασμός Διαφημιστικώv Banners

Ανάπτυξη εφαρμογών

Υπηρεσίες

Το Διαδίκτυο έχει μπεί στην καρδιά της επιχείρησης αλλά και του καταναλωτή. Έχει δώσει δύναμη και στους δύο και χρησιμοποιείται σαν εργαλείο επικοινωνίας, marketing και διαφήμισης αλλά και εμπορίου.

Η Ελληνική επιχείρηση, αν και με πιο αργά βήματα από την υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική, αλλά σταθερά, έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να "μείνει απ' έξω" από όλες τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και νέες αγορές που έχει δημιουργήσει το Διαδίκτυο.

Από που όμως ξεκινάει η επιχείρηση; Πώς μπορεί καλύτερα να κατανοήσει αυτό το πανίσχυρο μέσο που ονομάζεται Διαδίκτυο, και να το κάνει ένα εργαλείο το οποίο θα λειτουργήσει για το συμφέρον της;

Με μια σειρά από υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σε ότι αφορά τη λειτουργία και επαγγελματική προβολή της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο, δουλεύουμε μαζί σας, από την αρχή ώς το τέλος, ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Να σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε πιο δημιουργικά αλλά και πιο αποτελεσματικά με την αγορά, τους πελάτες σας, τους προμηθευτές σας, είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα εδώ στην komvos.gr.