Υπηρεσίες

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη

Φιλοξενία και Υποστήριξη

Marketing και Μηχανές Αναζήτησης

E-business Λύσεις & Intranets

Σχεδιασμός Διαφημιστικώv Banners

Δικτυακές Υποδομές

Η εταιρία μας πρωτοπόρα στον χώρο των διαδικτυακών υποδομών προσφέρει την δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης. Το ιδανικό εργαλείο για εταιρίες με αυξημένες απαιτήσεις (π.χ ξενοδοχεία κ.λ.π) ή δημόσιους οργανισμούς.
 
Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης ενός ευρυζωνικού δικτύου σ΄ενα ξενοδοχείο.
 
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή, να συνδεθούν στο internet μέσω του PDA ή του laptop τους, από οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου (χώρους αναμονής, δωμάτια, εστιατόρια, καφέ bar, ακόμη και από τον εξωτερικό χώρο της πισίνας) και να απολαύσουν:

Ελευθερία στην ασύρματη σύνδεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή της παραμονής τους σε όλους τους χώρους αναμονής ή ψυχαγωγίας.
Υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης με το internet, μέσω των ευρυζωνικών υπηρεσιών.
Επικοινωνία με το χώρο εργασίας τους, τους συνεργάτες ή τους οικείους τους.
¶μεση πρόσβαση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.
Ευκολία στην πραγματοποίηση διαδικτυακών συναλλαγών και αγορών.

Εκτός από τον επισκέπτη, πολλαπλά οφέλη έχει και ο επιχειρηματίας που αποφασίζει να «μεταμορφώσει» τον χώρο του με ευρυζωνική υποδομή . Κάποια από αυτά αφορούν στην προβολή της επιχείρησής του, στη δυνατότητα προσέλκυσης νέων πελατών, στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους ήδη πελάτες του και την ενδυνάμωση της σχέσης μαζί τους, στην αύξηση των εσόδων του αλλά και στη δυνατότητα χρήσης του δικτύου για δική του διευκόλυνση στις επαγγελματικές του συναλλαγές (ασύρματη παραγγελιοληψία κ.λπ.).

Όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς ο επιχειρηματίας να ασχοληθεί στο ελάχιστο, καθώς η ετιαρία μας φροντίζει για τον εξοπλισμό, την εγκατάσταση, αλλά και την 24ωρη υποστήριξη της εύρυθμης και αδιάλειπτης λειτουργίας του.

Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες και τις προσφορές μας