Το ΚΕΘΕΑ - ΣΤΡΟΦΗ απέκτησε την νέα του ιστοσελίδα!!!

H Κόμβος ολοκλήρωσε το νέο e-shop της ΓΙΑΣΣΑΡΗΣ Α.Ε

Oλοκληρώθηκε η κατασκευή του web site του PERFECT TOYS

Coming Soon
Nέες αναθέσεις έργων στην εταιρία μας...
Oλοκληρώθηκε η κατασκευή του web site της VISIOTEC

Η εταιρία μας σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Δρ. Μάνταλου Παναγιώτη
Ο Παναγιώτης Μάνταλος εδώ και 14 χρόνια ασκεί με συνέπεια και προσήλωση την ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής.

Ολοκληρώνοντας με υποτροφία τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986 και συνεχίζοντας την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Μυκόνου, εργάζεται ως ειδ/ος ιατρός σε νοσοκομεία της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας και των Η.Π.Α.

Τον Δεκέμβριο του 1996 λαμβάνει τον τίτλο ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής και εργάζεται ως και σήμερα στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, του 6ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών. Συγχρόνως διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο ενώ συνεργάζεται με έναν αριθμό ιδιωτικών κλινικών.

Ασκώντας με ζήλο την ευρεία γκάμα της πλαστικής χειρουργικής (Βλεφαροπλαστική, Ανόρθωση Φρυδιών - Μετώπου, Face Lift - Ρυτιδοπλαστική Προσώπου, Ρινοπλαστική, Προφιλοπλαστική, Πλαστική Χειλιών , Αυξητική - Μεγέθυνση Μαστών, Ανόρθωση Μαστών μαστοπηξία, Μειωτική Μαστών ή Σμίκρυνση, Body Contouring, Aνόρθωση Γλουτών, Αυξητική Γλουτών, Κοιλιοπλαστική, ιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική - Λιποανακύκλωση κ.λ.π ) συμμετέχει σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναριων αναπτύσσοντας τις γνώσεις σε όλες τις νέες εξελίξεις και καινούριες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στην διεύθυνση  Πλαστικός Χειρουργός: Μάνταλος Παναγιώτης